onsdag 22 december 2010

Julkort till 2011?

Här är en extremt dålig bild på en del av årets julkort. Men som rubriken säger...julkort till 2011. Jag insåg idag att jag helt har glömt bort att skicka dem! De senaste åren har ju dottern fått vara med på något sätt, tomte eller pepparkaksgumma och det tänkte jag ju även iår. Men helgen när jag skulle ta kortet så var hela hon full av vattkoppor och därför blev inte kortet taget och sen...ja sen...vet inte vad som hände. Jag är ganska irriterad så jag bryr mig knappt ens om att bilden har vridit på sig :)

Presentkort

Svägerskan hade inga direkta önskningar till jul i år utan ville mest ha presentkort på ett visst möbelvaruhus. Jag tycker dock att deras presentkortsfodral är rätt trista så jag gjorde ett nytt. Presentkort är utstansat i foam med mitt nyinköpta Rockstar. Betalade inte mer än 216 kr! Kändes helt OK!

söndag 5 december 2010

LO 47 Månadens bidrag till scraputmaningen

Den här månaden var det min tur att lägga upp skissen till scraputmaningen och som vanligt litade jag inte på min egen fantasi utan hittade en färdig. Så här blev i alla fall mitt bidrag. Cirkeln roade jag mig med att sy, hade velat ha en ännu mer "lurvig" tråd men det bråkade för mycket för mitt tålamod.

lördag 4 december 2010

Sista minuten-kort


Kanske borde man sätta sig någon dag och göra några kort att ha på lager...så slipper jag komma på 20 min innan jag ska gå att jag borde kanske ha ett grattiskort. Men med lite restpapper, några blommor, lite brads, punchinella och stämpelmotiv, ja då går det att fixa ett kort på 10 minuter!! Resultat: Ja så där kan jag väl tycka men mönsterpappret är ju bara så ljuvligt (och ja...jag har använt det många gånger innan). Men nu är vi där igen...VARFÖR HAMNAR BILDEN FEL!!! Någon som kan lösa detta åt mig så blir jag glad!